Datum: Fredag 26 Januari
Tid: 23:00 – 03:00

AFUTASUKI AT YOKO
Ett nytt år, en ny början och en explosion av nya upplevelser på Yoko.

Vi är stolta över att bjuda in er till det första eventet av många under året. Denna gång bjuder vi på något unikt – vår egna tolkning av den japanska afterskin. Det blir en kväll och natt full av överraskningar där vi inte är redo att avslöja allt ännu. Yoko kommer förvandlas till en japansk vinterdröm där vi vill låta er överraskas av den magi som väntar runt varje hörn. Njut av de mest innovativa cocktailsen från vår cocktailbar, där smaker från öst möter hetta från väst. En smakupplevelse utöver det vanliga! Även den omtalade ”Flying Hirsch” kommer på besök till de japanska bergstopparna inne i nattklubben.

Datum: 26/1
Tid: Hela kvällen och natten i bar och lounge. I nattklubben mellan 22.00-03.00.
Plats: Yoko, din portal till backarna, pudret och den efterlängtade drycken efter ett par åk.
Dresscode: Husets vanliga regler, så lämna pjäxorna hemma.
Ålder: 20+

Denna kväll kommer bli legendarisk, något ni inte vill missa! Vem gillar inte afterski-anda med en extra touch? Ta med era vänner, kollegor och sätt på er dansskorna – ni kommer att behöva dom.

BOKA MIDDAG.
Varför inte göra en helkväll av det? Boka bord i restaurangen online på www.yokodinnerclub.se eller via mail till boka@yokodinnerclub.se och garantera din plats på vinterns skönaste event.

VIP-BORD
Är du intresserad av att boka ett av våra exklusiva VIP-bord med egen värdinna som tar hand om dig och ditt sällskap hela kvällen? Bocka ”VIP-BORD” och fyll i formuläret för intresseanmälan så kontaktar vi dig.

LINEUP
Klubb: Nick Bisuit
Lounge: Allan Akar
Special Guest: Eddi Migic
Kvällens special guest har stor erfarenhet från många framträdanden bland klubbar runt om i världen, och inte minst på ett av världens bästa afterski-ställen lokaliserat i dom franska alperna.

Inbjudan till eventet är personlig och gäller för dig + 5 gäster. Namn och ålder på alla i sällskapet anges i samband med anmälan. 20+ och vårdad klädsel. Gästlistan med företräde före kö gäller fram till 00:30.

OBS! Du måste anmäla er på länken nedan för att stå på gästlistan. Vi behöver din anmälan senast den 23 januari, men vi reserverar oss för att det kan bli fullbokat innan.

Alex – Joel – Nick

Yoko

Anmälan