Inbjudan Redroom

Datum: Fredag 21 Juli
Tid: 22:30 – 03:00

RED ROOM BACK TO THE ROOTS
Ännu en gång välkomnar vi RED ROOM tillbaka till strålkastarljuset. Där vi tar oss tillbaka till tre välkända namn inom våra väggar. Dem ska bjuda er på en färd genom Berlins underground, Paris katakomber & Cochellas hetta. En kväll vi kommer minnas länge.

Dom som kommer guida är igenom denna natt är ingen mindre än Hidden Sound artisterna Hidden Gem & biskvi. Ihop med ett välkänt namn i staden, Klos! Hidden Sound har efter deras första besök hos oss tagit Göteborgs ravescen med storm och gjort events ihop med artister från alla kategorier av elektronisk musik bland annat Tomorrowlands egna anamē!

VIP-INBJUDAN
Som en av våra speciellt utvalda gäster vill vi ge dig och ditt sällskap förtur till eventet och även möjlighet att boka vår VIP-upplevelse ”Full Experience Package”. Vill du och ditt sällskap ”bara” stå på gästlistan anmäler ni det nedan och vill ni ha tillträde till VIP-området väljer ni det alternativet. OBS! Ni måste anmäla er via formuläret för att stå på gästlistan som gäller fram till 24.00 denna kväll.

VIP – ”FULL EXPERIENCE PACKAGE”
Som en av våra VIP-gäster ger vi dig och ditt sällskap möjlighet att boka vårt ”Full Experience Package” med tillträde till VIP-utrymmet bakom DJ-båset. Här bjuds ni på en intimare känsla med närhet till DJ’n, VIP-service och mindre trängsel. Vi har 30 platser och det är dom första 30 personerna som bokar som får denna unika möjlighet. För 495:-/person bjuds du och ditt sällskap på inträde, företräde före kö, 2 utvalda enheter dryck vid ankomst och tillträde till VIP-utrymmet hela kvällen.

Inbjudan till eventet är personlig och gäller för dig + 5 gäster. Namn och ålder på alla i sällskapet anges i samband med anmälan. 20+ och vårdad klädsel. Vänligen observera att ankomst för ”Full Experience Package” sker mellan 23:00-23.30. Gästlistan med företräde före kö gäller fram till 00:30.
OBS! Du måste anmäla er på länken nedan för att stå på gästlistan. Vi behöver din anmälan senast den 20 juli, men vi reserverar oss för att det kan bli fullbokat innan.

Alex – Joel – Nick

Yoko

Anmälan










    Samarbetspartners