Inbjudan Redroom

Datum: Fredag 27 Oktober
Tid: 23:00 – 03:00

RED ROOM 2023 GRAND FINALE

RED ROOM är tillbaka för sista gången 2023. Med en noggrant utvald line-up av melodic-techno dj’s/producenter lovar ”Red Room” en ljudlig upplevelse som ingen annan. Dessa artister kommer att kasta sina musikaliska trollformler och väva samman en ljudmatta som kommer att fängsla dina sinnen och lämna dig i häpnad. Så gör dig redo för en storslagen final som ingen annan när vi presenterar årets sista RED ROOM.

LINEUP

KANT (DK)
KANT från Köpenhamn. KANT är känd för sina energi fyllda DJ-set och har fått kritikerros för sina musiksläpp. Han har varit på en världsomspännande turné sedan 2014 och uppträtt i allt från Brasilien till Australien och bland många andra länder. Hans musik har fått ett erkännande inom den elektroniska musikscenen, med flera toppsläpp på skivbolag som Black Butter, Future Classic, FFRR och Toolroom. Han har också fått radiostöd från BBC Radio 1, inklusive framträdanden av Pete Tong, som har bjudit in honom för gästmixar och prime time-framträdanden. Förutom sina originalproduktioner är KANT känd för sina remixfärdigheter där han har samarbetat med populära artister som MØ, Jessie J, Maverick Sabre och många andra. Hans remixar har tillfört unik energi till hans kännetecknande ljud, vilket har resulterat i ett 30 miljoner streams på olika streamingtjänster.

biskvi. (DK)
biskvi, som också kommer från den livfulla musikaliska knutpunkten Köpenhamn, är ett nytt namn inom scenen men ett frekvent namn på RED ROOM. Efter att ha uppträtt på scener i Köpenhamn, Helsingborg och Göteborg samt varit support för artister som Anamē, The Alexander och Hidden Gem har biskvi. börjat att lämna ett outplånligt avtryck på den skandinaviska technoscenen. Hans set är ett vittnesmål om hans djupa koppling till musiken och hans engagemang för att skapa en fördjupande, emotionell resa för sin publik.

Så kliv in i en värld där tiden saktar ner och musiken tar över och förvänta dig imponerande visuella upplevelser och toppmoderna ljuseffekter som skapar en stämning som kompletterar musiken och förvandlar lokalen till en förtrollande RED ROOM som du inte vill lämna.

VIP-INBJUDAN

Som en av våra speciellt utvalda gäster vill vi ge dig och ditt sällskap förtur till eventet och även möjlighet att boka vår VIP-upplevelse ”Full Experience Package”. Vill du och ditt sällskap ”bara” stå på gästlistan anmäler ni det nedan och vill ni ha tillträde till VIP-området väljer ni det alternativet. OBS! Ni måste anmäla er via formuläret för att stå på gästlistan som gäller fram till 24.00 denna kväll.

VIP – ”FULL EXPERIENCE PACKAGE”
Som en av våra VIP-gäster ger vi dig och ditt sällskap möjlighet att boka vårt ”Full Experience Package” med tillträde till VIP-utrymmet bakom DJ-båset. Här bjuds ni på en intimare känsla med närhet till DJ’n, VIP-service och mindre trängsel. Vi har 30 platser och det är dom första 30 personerna som bokar som får denna unika möjlighet. För 495:-/person bjuds du och ditt sällskap på inträde, företräde före kö, 2 utvalda enheter dryck vid ankomst och tillträde till VIP-utrymmet hela kvällen.

Inbjudan till eventet är personlig och gäller för dig + 5 gäster. Namn och ålder på alla i sällskapet anges i samband med anmälan. 20+ och vårdad klädsel. Vänligen observera att ankomst för ”Full Experience Package” sker mellan 23:00-23.30. Gästlistan med företräde före kö gäller fram till 00:30.

OBS! Du måste anmäla er på länken nedan för att stå på gästlistan. Vi behöver din anmälan senast den 26 oktober, men vi reserverar oss för att det kan bli fullbokat innan.

Alex – Joel – Nick

Yoko

Anmälan


    Samarbetspartners